دانلود بررسی طراحی مترو فایل اتوکدی


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی طراحی مترو فایل اتوکدی

تاریخ ایجاد 31/05/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: فایل طبق تصویر نمونه   قیمت: 4800 تومان     تعدادمشاهده  3  


فایل اتوکدی طراحی مترو
 
فایل اتوکدی طراحی مترو
 
 
بخشی از مطالب:
با دقت در روند جنگ ها وحوادث گذشته می توان دریافت که شهرهای بی دفاع نیز از گزند کشورهای زورگو و متجاوز درامان نبوده و آماجحملات دشمن گردیده . دراین راستا بلحاظ حفظ و صیانت از سرمایه های انسانی و کاهشآسیب پذیری شهر، بکارگیری تمهیدات وشیوه های پدافند غیرعامل نقش تعیین کننده ای در بررسی و مطالعه ایستگاه های مترو جهت استفاده به عنوان پناه گاه درشرایط بحران و ایجادشبکه امن گسترده قابل دسترسی درسطح شهر را ایفا می نماید و درصورت بکارگیری مناسب ، یکی از بهینه ترین روشهای دردفاع دربرابرتهاجمات دشمن محسوب می شود .
مترو نام یکی از سامانه‌ها قطارها مسافربری داخل شهری است. این سامانه تنها در زیر زمین و تونل‌ها بر روی ریل مخصوص خود حرکت می‌کند. مترو از مشکل ترافیک و نیز آلودگی هوا در کلان‌شهرها بسیار می‌کاهد.نخستین مترو جهان در سال ۱۸۶۳ میلادی در شهر لندن آغاز به کار کرد. شهرها استانبول، پاریس، بوداپست و گلاسگو پس از آن به سیستم مترو مجهز شدند. استفاده از فناوری مترو در اواخر قرن ۱۹ و اوایل قرن ۲۰ میلادی به سرعت در شهرها بزرگ اروپا و آمریکا گسترش پیدا کرد. در حال حاضر ۱۶۰ شهر جهان دارا سیستم مترو هستند و در ۲۵ شهر دیگر مترو در دست احداث است. شهرها توکیو، مسکو و سئول دارای پر استفاده‌ترین متروها جهان هستند.
 
متروی تهران به مجموعهٔ قطارهای شهری تهران و همچنین «شرکت راه‌آهن شهری تهران و حومه» گفته می‌شود. تا مهر ماه سال ۱۳۹۶ (می ۲۰۱۷) این قطارها در هفت خط اصلی در حال تردد هستند که پنج خط آن (۱-۲-۳-۴-۷) درون‌شهری و دو خط دیگر (۵ و ۸) نیز بین‌شهری (میان کرج و پرند با تهران) هستند. تا مهر ماه سال ۱۳۹۶ مسافت خطوط متروی بهره‌برداری شده برابر ۲۲۱ کیلومتر و تعداد ایستگاه‌های بهره‌برداری شده ۱۱۸ ایستگاه می‌باشد و تعداد واگن‌های فعال در مترو تهران بیش از ۱۰۰۰ واگن می‌باشد که روزانه به‌طور میانگین بیش از ۳ میلیون مسافر را جابجا می‌کنند. حتی مترو تهران به رکورد جابجایی ۴ میلیون مسافر درروز هم دست یافته‌است.
 
سابقه بحث دربارهٔ احداث قطار شهری در تهران به زمان ناصرالدین شاه قاجار بازمی‌گردد. تأسیس تراموای شهری از جمله نکات پیش بینی شده در امتیاز نامه‌ای بود که بارون ژولیوس دو رویتر در عهد ناصرالدین شاه روی کاغذ آورد. اولین طرح شبیه به متروی امروزی که برای تهران طراحی و اجرا شد، طرح واگن اسبی بود که از دروازه شهری ری تا باغشاه (میدان حُر امروزی) کشیده شده و تا سال ۱۳۱۰ نیز دایر بود.


کلمات کلیدی مرتبط:
فایل , اتوکدی , طراحی ,مترو , ,فایل اتوکدی طراحی مترو , , , , ,مترو , قطارها مسافربری داخل شهری , تونل‌ها ,قطار شهری در تهران ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود,طراحی کافی نت ,dwg
دانلود,طراحی پارکینگ طبقاتی ,dwg
دانلود,طراحی پارکینگ عمومی,dwg
دانلود بررسی طراحی ایستگاه آتش نشانی فایل اتوکد
دانلود,پلان ميدان به همراه طراحی فضای سبز,dwg
دانلود فایل اتوکد ايستگاه آتش نشاني ,dwg
دانلود فایل طراحي ايستگاه آتش نشاني ,dwg
دانلود فایل طراحي ايستگاه آتشنشاني با حجم مدرن ,dwg
دانلود طراحي ايستگاه بزرگ آتشنشاني ,dwg
دانلود, فایل اتوکد طراحی ایستگاه آتش نشانی شهری,dwg
دانلود, نقشه های اتوکد طراحی ایستگاه آتش نشانی,dwg
دانلود نقشه اتوکد طراحی ایستگاه آتش نشانی
دانلود , پروژه اتوکد طراحی و معماری ایستگاه پلیس,dwg
دانلود ,فایل دتایل چراغ ، راه و جزییات نقشه های شهری,dwg
دانلود , پلان اتوکد بهمراه رندرهای تریدی میدان سبز شهری,dwg
دانلود , پروژه اتوکد طراحی معماری پارکینگ عمومی شهری,dwg
دانلود ,پروژه اتوکد طراحی معماری ایستگاه آتش نشانی1,dwg
دانلود ,پروژه اتوکد طراحی و معماری اجرایی کارواش,dwg
دانلود ,پروژه اتوکد طراحی پارکینگ عمومی منطقه شهری,




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی طراحی مترو فایل اتوکدی ,
:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : پنج شنبه 10 خرداد 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');