دانلود بررسی طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز

تاریخ ایجاد 04/07/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 7300 تومان     تعدادمشاهده  1  


طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز
 
طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز
بخشی از مطالب:.
.
یکی از بزرگ­ترین مشکلات این محله، فرسودگی بافت و کوچه­هاي باريک آن هستند. کوچه­هايي که اگر حادثه ناگواري همچون آتش­سوزي در آن­ها به وقوع بپيوندد، به دليل دشواري تردد آتش­نشانان، شانس نجات ساکنان آن بسيار اندک خواهد بود. بافت‌‌هاي فرسوده، محدوده­هاي آسيب­پذير شهر هستند و بايد با يک برنامه­ريزي و مداخله هماهنگ، کار ساماندهي و ارتقاء کيفيت سکونت آن­ها در دستور کار مسئولان مربوطه قرار گيرد.
قصرِالدشت یکی از قدیمی‌ترین محله‌های شیراز است که در شمال غربی این شهر قرار دارد و در قدیم به «مسجد بردی» هم شهرت داشته‌است، که دلیل آن وجود یک مسجد سنگی مربوط به قرن ششم هجری در این محله‌است که کتیبه‌های سنگی آن هنوز در مسجد رئیس احمدی قصر دشت موجود است. اهالی قدیم شیراز این محله را «شربت خانه شیراز» می‌نامیده‌اند که علت اطلاق این صفت باغهای میوه فراوان این محله‌است که در وسعتی بیش از دهها هکتار در گستره شهر شیراز قرار دارد. آب و هوای خوب و باغهای مصفا باعث گردیده که شهرت این محله شیراز نه تنها در دیگر شهرهای ایران بلکه در کشورهای حوزه خلیج فارس نیز طنین انداز شود و سرمایه گذاران بسیاری از این کشورها در منطقه قصر دشت اقدام به خرید باغ و ویلا نموده‌اند.
 
این محله تا سی سال قبل در بیرون از شهر قرار داشت و یکی از ییلاق خوش آب و هوا برای سرمایه داران شیراز بوده‌است ولی با افزایش جمعیت و مهاجرت روزافزون این محله در قلب شهر شیراز جای گرفته و زندگی شهرنشینی و ماشینی روز به روز بیشتر به نابودی طبیعت این محله دامن می زند.
 
علت نام این محله هنوز مشخص نیست زیرا در این محله نه قصری وجود دارد و نه دشتی که بتوان این نام را به آن تعمیم داد. ولی بر اساس قول قدما، بزرگان و فرهیختگان این محل مانند محمود شعبانی (صاحب کتاب مجموعه اشعار هزارباغ )و پروفسور علیرضا شاپور شهبازی (باستان شناس شهیر ایران) نام باستانی این منطقه هزار باغ بوده که با توجه به عمارتهای زیبایی که در بعضی از باغهای این محل مانند باغ نوابی وجود داشته است مانند نگین و قصری مقابل دشت شیراز خود نمایی می کرده و می درخشیده است .همچنین در این محله حَرَم امامزاده ای به نام شاهزاده محمد قرار دارد که به روایتی فرزند امام موسی کاظم است.


کلمات کلیدی مرتبط:
طرح , موضعی , بافت , فرسوده , قصرالدشت , شیراز , ,طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز , , , ,بافت‌‌هاي فرسوده، , محدوده­هاي آسيب­پذير شهر , ,قصرِالدشت یکی از , قدیمی‌ترین محله‌های ,شیراز ,«مسجد بردی» ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی تحليل فضای شهری(پل معلق آمل)پاور پوینت
طراحی پارک پیاده روی بابلسرپاورپوینت
دانلود بررسی طرح جامع شهر مشهد
دانلود بررسی قانون زمین شهری پاورپوینت
دانلود بررسی شهرسازی بعد از اسلام پاورپوینت
دانلود بررسی خیابان شانزه لیزه پاورپوینت
دانلود بررسی منطقه ۳ شهر شیرازپاورپوینت
دانلود بررسی نظریه واحد همسایگی پاورپوینت
دانلود بررسی استخوان بندی شهرپاورپوینت
دانلود بررسی قانون حفظ و گسترش فضای سبزپاورپوینت
دانلود بررسی مدیریت شهری پاورپوینت
دانلود بررسی قانون احداث بنا خارج از حریم پاورپوینت
دانلود بررسی تحلیل طراحی فضای شهری پاورپوینت
دانلود بررسی سیستم هوشمند حمل و نقل شهری پاورپوینت
دانلود بررسی پیاده راه ۱۵ خرداد پاورپوینت
دانلود بررسی چشم انداز سازی پاورپوینت
دانلود بررسی مدیریت شهری و رویکردهاپاورپوینت
دانلود بررسی بافت های فرسوده شهر تهران
دانلود بررسی تفکیک زمین شهری پاورپوینت




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی طرح موضعی بافت فرسوده قصرالدشت شیراز ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : چهار شنبه 13 تير 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');