دانلود بررسی معماری آرت نیو و آرت دکو


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی معماری آرت نیو و آرت دکو

تاریخ ایجاد 24/09/1397 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 22   قیمت: 4800 تومان     تعدادمشاهده  1  


معماری آرت نیو و آرت دکو
 
بخشی از مطالب:
 
 
هنر نو، نوهنر یک جریان بین‌المللی در هنرهای کاربردی، معماری و به ویژه در هنرهای تزئینی است، که بین سالهای ۱۸۹۰ و ۱۹۱۰ بیشترین محبوبیت را داشت. 
نام آرت دکو از عنوان نمایشگاه جهانی ۱۹۲۵ در پاریس (نمایشگاه بین‌المللی هنرهای تزیینی و صنعتی) انتخاب شد، اما از این کلمه قبل از اواخر ۱۹۶۰ استفاده نمی‌شد. فرهنگ‌های مختلف، به‌ویژه اروپای قبل از جنگ جهانی اول، بر آرت دکو اثر داشتند. آرت دکو پاسخی به تغییرات فراوان فنی و اجتماعی در شروع قرن بود. شهر پاریس در فرانسه مرکز این جنبش شناخته شده بود و بسیاری از هنرمندان برجسته در این شهر زندگی می‌کردند. از جمله: ژاک امیل روهلمان (Jacques-Émile Ruhlmann) که یکی از معروف‌ترین مبل‌سازهای آرت دکو بود. کسان دیگر ادگار براندت (Edgar Brandt) و ژان دوناند (Jean Dunand) بودند که با آهن و قفل کار می‌کردند. در شیشه‌کاری رنه لالیک (René Lalique) و موریس مارینو (Maurice Marinot) و در جواهر و ساعت سازی کارتیه (Cartier) بود.
 
خصوصیات
سینما امپرو، یک اثر در سبک آرت دکو که در سال ۱۹۳۷ توسط معماران ایتالیایی در شهر اسمره، اریتره ساخته شد.
 
واژه آرت دکو را در نمایشگاه بین‌المللی ۱۹۲۵ ساختند، اما تا سال ۱۹۶۰ از آن خیلی کم استفاده می‌کردند. هنرمندانی که در این سبک کار می‌کردند تا سال ۱۹۶۰ گروهی ناشناخته بودند. در اولین سال‌ها آرت دکو را حرکتی در جنبه نوین‌گرایی (مدرنیسم) می‌شناختند که تحت تأثیر هنرهای سنتی ممالک دیگر مثل کشورهای آفریقایی، مصر یا مکزیک بود. اثر دیگر بسیار مهم روی آرت دکو فناوری‌های آن زمان بود، از قبیل رادیو، ماشین‌های صنعتی و غیره. کل این چیزها را در یک فرم حجمگری (کوبیسم)، آینده‌گری (فوتوریسم) و فوویسم به کار می‌بردند.
 
به‌دنبال این سبک‌ها، آرت دکو از اشیایی مختلف مثل آلومینیوم، ورشو، لاکر، چوب‌کاری، پوست کوسه و گورخر استفاده می‌کرد. در آرت دکو از فرم‌های زیگزاگ، پله‌ای، دایره آفتاب (sunburst motif) و قوس‌های بلند هم زیاد استفاده می‌کردند. این سبک خیلی غنی است و در نتیجه عکس‌العمل به کمبودهای بعد از جنگ جهانی اول به وجود آمده‌است. به‌خاطر تجملی بودنش از آن در فضاهای مدرن مثل سینما، برج‌های بلند و کشتی‌های مسافربری استفاده می‌کردند. این سبک به‌طور کلی تا حد زیادی تحت تأثیر شتابان صنعتی شدن در این دوره است، اما نشان‌دهنده تجملات، شکوه، کثرت‌گرایی و قدرت در بستر اجتماعی نیز بوده است.


کلمات کلیدی مرتبط:
معماری ,آرت نیو و ,آرت دکو , , , , ,هنر نو، نوهنر ,معماری , هنرهای تزئینی ,آرت دکو , پاریس در فرانسه , آرت دکو ,حجمگری (کوبیسم)، , آینده‌گری (فوتوریسم) و , فوویسم , آرت دکو , است.,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی معماری تندیس گون (تندیس گرایی)پاورپوینت
دانلود بررسی معماری دیجیتال پاورپوینت
دانلود بررسی معماری سبک اصفهان؛ شکوه دوره صفویه پاورپوینت
دانلود بررسی آشنایی با معماری یونان
دانلود بررسی سبک معماری آذری پاورپوینت
دانلود بررسی معماری رومانسک پاورپوینت
دانلود بررسی معماری معاصر ایران پاورپوینت
دانلود بررسی معماری مصر
دانلود بررسی معرفی و آثار گروه معماری big
دانلود بررسی آشنایی با معماری بین النهرین
دانلود بررسی معماری رنسانس
دانلود بررسی معماری دیکانستراکشن و فولدینگ پاورپوینت
دانلود بررسی معماری آمریکای میانه (المک ، مایا ، آزتک)پاورپوینت
دانلود بررسی معماری تمدن‌های اژه‌ای پاورپوینت
دانلود بررسی معماری مبتنی بر پدافند غیرعامل پاورپوینت
دانلود بررسی معماری فولدینگ پاورپوینت
دانلود بررسی معماری سبک دیکانستراکشن پاورپوینت
دانلود بررسی معماری پارامتریک پاورپوینت
دانلود بررسی معماری نئوکلاسیک پاورپوینت




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی معماری آرت نیو و آرت دکو ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : شنبه 24 آذر 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');