دانلود بررسی گره و گره چینی در معماری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی گره و گره چینی در معماری

تاریخ ایجاد 08/12/1397 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 45   قیمت: 4800 تومان     تعدادمشاهده  3  


گره و گره چینی در معماری
گره‌چینی
 
 
بخشی از مطالب:
گره‌چيني چوب از هنر‌هاي ظريفي است که از اوايل دوره اسلامي ‌در ايران رايج بوده است. برخي پژوهشگران احتمال داده‌اند استفاده از اين هنر از دوران خلفا عباسي آغاز شده و در قرن 6 تا 8 هجري قمري در مصر و سوريه متداول شده و از همان زمان به ايران رسيده است.
گِرِه‌چینی یکی از شاخه‌های هنر معماری و کاشی کاری سنتی است که اساتید این هنر از کنار هم چیدن آلات و لغات مختلف بر اساس طرح مدنظر خود با استفاده از کاشی، آجر و یا سایر مواد نقش‌های هندسی تزئینی درست می‌کنند.
البته هنر گره چینی فقط در معماری رواج ندارد و یکی از زیرشاخه‌های صنایع چوب نیز می‌باشد. هنر گره چینی هنری زیبا و اصیل است که به دلیل زحمت زیاد هزینه زیادی هم در بر دارد و می‌توان نمونه‌های این هنر را که بر روی چوب انجام گرفته در اماکن متبرکه مانند آستان قدس رضوی و یا حرم شاه‌عبدالعظیم مشاهده نمود.
رشد و گسترش هنر اسلامی در طول سده‌های متمادی موجب پیدایش گنجینه‌ای عظیم از الگوهای هندسی در هنر و معماری سرزمین‌های اسلامی شده است که معمولا در کنار عمل‌کردهای گوناگون، کاربرد تزییناتی نیز داشته‌ ند. گره‌سازی یکی از نمونه‌های شاخص این الگوها است که در موضع‌های ‌گوناگون هم‌چون کتیبه ها، سردرها، طاق‌ها و گنبدها، با فنون متفاوت نظیر نجاری و بنایی و با استفاده از مصالح متنوعی مانند آجر، چوب، گچ، کاشی و آیینه در معماری به کار رفته است. ویژگی اصلی گره‌سازی، وجود هندسه‌ی دقیق و قواعد ترسیمی مشخص در طراحی و اجرای آن است. تفاوت در انواع گره‌ها ریشه در چگونگی ترسیم آن‌ها دارد. بنابراین فهم روش ترسیم هر گره راه را برای طراحی، تولید و به‌کارگیری گره در معماری هم‌وار می‌سازد.
شکل ۱ : تفاوت میان گره‌های سنتی و امروزی در نسبت با زمینه
طراحی و ترسیم گره در سنت معماری به دلیل پیچیدگی‌ها هندسی ذاتی، هم‌واره به عنوان عملی که نیازمند تبحر و تسلط طراح  است، شناخته شده است و حتی در سنت معماری، گره‌سازی به عنوان شطرنج معماران نامیده می‌شود (مفید و رئیس زاده ۱۳۸۹). با ورود یک‌باره‌ی اصول و معیارهای معماری مدرن به سرزمین‌های اسلامی و قطع سیر معماری سنتی در این مناطق، روش‌های ترسیم گره نیز به مرور از یاد رفته‌اند. عدم آشنایی با نحوه‌ی ترسیم سنتی گره‌ها به حدی است که برخی پژوهش‌گران غربی (Kaplan 2000) و (Abas and Salman 1992) تصور می‌کنند استادان قدیم معماری سرزمین‌های اسلامی، روش ترسیم گره را به عنوان رازی غیر قابل بیان در نزد خود مخفی ساخته‌اند.
 
 


کلمات کلیدی مرتبط:
گره و , گره چینی در ,معماری ,گره‌چینی , , , ,گره‌چيني چوب , ,گِرِه‌چینی , هنر معماری و , کاشی کاری سنتی ,آیینه در معماری , گره‌های سنتی , ,طراحی , معماری ,معماری سنتی ,
مقالات مرتبط در این دسته
پاورپوینت بررسی عايق کاری در ساختمان
بررسی و تحلیل کارایی و تکنولوژی و خواص آجر و آجرکاری
پاورپوینت بررسی عناصر و جزییات عایق‌های حرارتی
پاورپوینت بررسی کفپوش های صنعتی
پاورپوینت بررسی روش‌های رنگ آمیزی سطوح
پاورپوینت بررسی انواع کفپوش های ساختمانی
پاورپوینت بررسی انواع کفپوش های صنعتی ، کفپوش های ساختمانی جدید
پاورپوینت بررسی انواع سقف کاذب
پاورپوینت بررسی نانو شیشه ، کاربردها و مزایا
پاورپوینت بررسی مواد و مصالح نوین مطابق انرژی پایدار و معماری پایدار
پاورپوینت بررسی نمای شيشه‌ای کریتن وال Curtain wall
پاورپوینت بررسی دودکش خورشیدی
پاورپوینت بررسی مزایا و معایب انواع سقف و انواع سقف شیبدار
پاورپوینت بررسی انواع پوشش های سقف شیبدار ، گونه های پوشش نهایی بامهای شیبدار
دانلود,پاورپوینت معماری تاسیسات الکتریکی نور و صوت,pptx
پاورپوینت بررسی انواع کف‌سازی و کفپوشها در معماری امروز
پاورپوینت بررسی نماهای دو پوسته و کاربردها و خصوصیات آن در معماری
دانلود بررسی مزایا و معایب انواع رنگ دیوارپاورپوینت
دانلود,پاورپوینت ماستیک ,




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی گره و گره چینی در معماری ,
:: بازدید از این مطلب : 27
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : چهار شنبه 8 اسفند 1397
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');