دانلودبررسی ,حس وحدت, پاورپوینت


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلودبررسی ,حس وحدت, پاورپوینت

تاریخ ایجاد 20/01/2018 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ: 42   قیمت: 11500 تومان     تعدادمشاهده  2  


دانلود پاورپوینت با موضوع حس وحدت
 
 
بخشی از مطالب :
پدیده‌های طبیعی آنچنان ساختار، عملکرد یا ارتباط درونی دقیقی را نشان می‌دهند، که بسیاری این فرض را که ورای آنها، یک طراح خلاق وجود دارد، نتیجه‌ای طبیعی - اگر نه اجتناب ناپذیر- دانسته‌اند.
 
 
انتظام در طبيعت
کاربرد رنگ بطور سنجیده نظم آفرین است . دراین راه می یتوان از طبیعت الهام و کمک گرفت . مثلا رنگهای همساز ی رنگها یی که د ردایره رنگ کنا رهم هستند در طبیعت یافت می شوند. رنگین کمان ا زسرخ تا بنفش ، رنگ سرخ پائیزی شامل درجه بندی نارنجی زرد، طلائی ،قهوه ا ی و ارغوانی است .یا از رنگها ی ناهمساز (مکمل) روی دایره رنگ کمک گرفت .که این تضاد به شدت رنگ ، وضوح و درخشندگی ان می افزاید.مثل صحنه ی یک غروب نارنجی بر آسمان آبی ،که بیشتر در مناطق گرم و خشک ایران وجود دارد.
 
رنگی که مورد استفاده است می تواند تک رنگ با شد مثل خانه ها ی کاشان که با عث میشود رنگ بکار رفته خیلی زیباتر حس شود یا آنکه ترکیبی از رنگها استفاده شود که معمولا پسزمینه تک رنگ یا سایه هایی از رنگ آبی است و رنگی که برای نقوش استفاده شده روی این پسزمینه ها رنگ مکمل آنست که دامنه ا ی از رنگ زرد است که بیشتر متمایل به نارنجی است و البته هم یتواند رنگ فیروزه ا ی نیز باشد .
 
تمام مصنوعات بشری هر چند که در نیت اصلی خود یکسان هستند اما در مقیاس  دستمایه و شگرد  کارکرد متفاوت بوده  مثلا مینیاتور ایرانی ، قالی باغنما  ،اسلیمی ها همکی دارای یک مفهوم و هدف هستند که همانا نزدیک کردن انسان به اصالت وجودی خویشتن است . حاصل جمع کو ششهای خلاقه آدمی در هیچ کجا به اندازه ی دهات، شهرکها و شهر های او صریح جلوه گر نیست.
 
صورت شهر
 
هر شهر با توجه به اقلیم و طبیعت دارای یک سلسله مراتب و شکلی است .که شامل نظم طبیعی، نظم هندسی و نظم هماهنگ است.
 
نظم طبيعی: نظم تصادفی، نظم خطی، نظم خوشه ا ی
 
 
نظم طبیعی :حاصل تلفیق نا آگاهانه ی قوانین کیهانی به دست انسان است . عناصر طبیعی مثل مثل کوه دره بست ررود خانه فراز و نشیب کو هها مرزهای طبیعی هستند که انسان د ر انها شهر هایی به وجود می آوردکه تابع نظم خطی ، تصادفی یا خوشه ا ی است. نظم تصادفی یا نسنجیده که بیشتر در مناطق روستائی گرم و مرطوب به چشم می خورد به خاطر مسائلی از قبیل مالکیت، نظام کشت و کارشرایط اقلیمی و زیستی واحد ها جدا جدا می سازند حدود خانه ها  را بام تشکیل می دهد و دیوار ها نقش معمول خود را ندارند .نظم خطی کم و بیش تحت تاثیر خط سیر آب است . نظشم خوشه ای که در دشتهای زراعی افقنما شهر ها شکل کرفته ولی نسبت به حالتهای قبل خود آگاهانه تر است به دو صورت وجود داردیکی در دشتها که واحدها بهم تپیده شده اند و دیگری در مناطق کوهستانی که واحدها چه از درون و چه از بیرون دارای تراکم طبیعی است.
 
نظم هندسی
د ر مرحله قبل شهرها با توجه به نظام غریزی یا نا خود آگاه شکل می گرفت ولی انسان به مرو زمان به حدی رسید که شهر ها را آگاهانه و بر اساس هندسه ساخت. بخاطر نیاز به ایمنی و استیلا و بازنگری به خاستگاه وجودی خودش.در این شهر ها نقشه های کاملا هندسی خطوط بسیار نیرومندی پدید آوردند که هیچ مانع ارضی نمی شناخت . در این طرح یک قصر پادشاهی با معبد در هسته قرار می گرفت و بقیه خانه ها به دور آن .این شهر های متحدالمرکز به مفاهیمی از قبیل حس قوی مر کزیت ، قرار گیری بر روی تخت عظیم، تضاد از حیث مقیاس معنا داده و شامل شهر های چهار گوش مثل شهر هرات و شهر مدور مثل فیروز آباد و تخت سلیمان .
 
نظم هماهنگ
در اینجا شهر یک مرکز دارد که در زمان حرکت می کندو گسترش می یابد.در این حالت مکان های مهم در طول یک خط با گذشت زمان رشد می کنندو بوجود می آیند. مثل شهر کرمان قدیم  که منطقه حاکم نشین ، بازار ، مسجد ،  مدرسه و قرار می گرفتند. در این شهر ها بازار حکم مرکز را دارد که تمام حمامها  مدرسه ها ، کاروانسراها ، آب ،  انبار ها و ....  در مجاورت بازار شکل می گیرند. نظم هماهنگ پیوند دهنده ی مکان و زمان (دو چیز متفاوت) است . زمان از طزیق تکرار وارد معماری می شود. طبیعت تکراری است مداوم و بشر از این موضوع الهام می گیرد. شهر اصفهان یکی از شهر هایی است که زمان و مکان مترادف هم هستند.در این شهر نظامهای حرکتی گوناگون علی رغم اینکه هر کدام ویژگی خاص خود را دار ا بوده ولی با هم ادغام شده و به چنان وحدتی می رسند که با عث شده اصفهان دوره صفوی نمونه برجسته ای از نظم هماهنگ شود.
 
 
 
 
 
 
 
 


کلمات کلیدی مرتبط:
دانلود , پاورپوینت , با , موضوع , حس ,وحدت , , ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی چشم انداز درمعماری پاورپوینت
دانلود ,انسان ، طبيعت ، معماری (الگوبرداری سازه ای از طبيعت) ,پاورپوینت
دانلود بررسی الهام از لانه مورچه در معماری،(تحقیق انسان، طبیعت و معماری)،word
پاورپوینت بررسی معماری برج کج پیزا
پاورپوینت بافت در معماری
دانلود ، خلاقیت و نوآوری در معماری، پاورپوینت
دانلود ، انسان، طبيعت و معمارى،معماری بیونیک، پاورپوینت
دانلود ،معماری بيونيك،جانوران در معماري، پاورپوینت
دانلود ، الهام از طبیعت و تناسبات در معماری، پاورپوینت
دانلود ، الهام از طبیعت و تناسبات در معماری، پاورپوینت
پاورپوینت ارتباط طبیعت و معماری
انسان طبیعت معماری ، بام سبز، پاورپوینت
انسان طبیعت معماری ، نقش اب در طبیعت ، پاورپوینت
پاورپوینت بررسی تفاوت کاربرد سازه در معماری مدرن و سنتی
انسان، طبیعت ,معماری با موضوع لانه موریانه, -پاورپوینت
انسان، طبیعت , معماری با موضوع انرژی خورشیدی, - پاورپوینت
تاثیر طبیعت بر معماری - انسان، طبیعت و معماری -پاورپوینت
انسان، طبیعت و معماری با موضوع ,معماري همگون با ساختارهای جانوری, - پاورپوینت
انسان، طبیعت ,معماری با موضوع , معماری برگرفته از جانوران, -پاورپوینت
دانلود تحقیق کامل معماری ارگانیک,پاورپوینت
 
 
 
     




:: برچسب‌ها: دانلودبررسی ,حس وحدت, پاورپوینت ,
:: بازدید از این مطلب : 57
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : شنبه 30 دی 1396
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');