دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره پنج


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره پنج

تاریخ ایجاد 18/01/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 6300 تومان     تعدادمشاهده  1  


اتوکد طراحی رستوران شماره پنج
 
 
بخشی از مطالب:
 
 
 یکی از مهم‌ترین نقاط مهم در طراحی رستوران، طراحی خارجی و به اصلاح بیرونی آن است. تابلوی رستوران مهم‌ترین عامل در نمای خارجی محسوب می‌شود، از همین جهت نورپردازی یکی از مهم‌ترین شاخصه‌های طراحی خارجی جهت کسب رضایت مشتری است. 
تعریف رستوران
 
اتوکد طراحی رستوران شماره پنج
 
غذاخوری یا رستوران (برگرفته از واژهٔ فرانسوی و انگلیسی Restaurant) نوعی بنگاه (مؤسسه) است
 
که در آن خوراک و نوشیدنی ارائه و در همان‌جا صرف می‌شود.
تاریخچه رستوران
 
رستوران‌ها جزو اصولی‌ترین نهادها برای هر کشور و فرهنگی در جهان هستند.
 
شروع پیدایش رستوران، به شکل امروز و به عنوان محلی که در آن مردم به خوردن و نوشیدن و معاشرت می‌پردازند، به انقلاب فرانسه برمی‌گردد.
 
اما حتی قبل از آنکه ماری آنتوانت و لویی شانزدهم به گیوتین سپرده شوند هم، رستوران‌ها داستان خود را داشتند.
غذاخوری به چند دسته تقسیم می شوند
 
غذاخوری‌ها از دیدگاه نوع مشتریان، بهای خوراک‌ها و کیفیت خدمات ارائه شده، اغلب به دو دسته بخش می‌شوند، دستهٔ نخست، غذاخوری‌های بی‌تکلف و ارزان‌قیمت‌اند که بیشتر مشتریانشان از باشندگان همان محل هستند یا در همان محدوده کار می‌کنند.
 
در این‌گونه غذاخوری‌ها، میهمانان مقید به رعایت آداب و رسوم ویژه‌ای نیستند و بیشتر با لباس‌های معمولی و غیررسمی در غذاخوری حاضر می‌شوند.
 
دستهٔ دوم غذاخوری‌های گران‌قیمت هستند.
 
در این‌گونه غذاخوری‌ها، بهای خوراک‌ها و خدمات بالاست و بسته به عرف و فرهنگ
 
جوامع گوناگون، میهمانان با پوشاک رسمی یا نیمه‌رسمی حضور می‌یابند.
نحوه ارایهٔ غذا در رستوران
 
ارایهٔ غذا در رستوران با همکاری همهٔ کارمندان رستوران انجام می‌شود. اتوکد طراحی رستوران شماره پنج
 
چینش ادوات غذاخوری، ارایهٔ منو و دریافت سفارش از میهمانان و ارایهٔ غذا به ایشان، تحویل صورت‌حساب
 
دریافت وجه و در پایان مرتب‌ساختن و پیراستن میز از وظایف پادوهاست. پخت غذا نیز از وظایف آشپزها به‌شمار می‌آید.
انواع غذاخوری در فرهنگ ایرانی
 
سفره‌خانه
 
سفره‌خانه یا سفره خونه گونه‌ای از رستوران با محیط و معماری سنتی ایرانی است که در آن خوراک های سنتی ایرانی پخت و ارائه می‌شود.
طباخی
 
طباخی (در اصطلاح عامیانه: کله‌پزی) گونه‌ای از غذاخوری سنتی ایرانی است که در آن غذاهای سنگین و پرحجم مانند کله‌پاچه، خوراک مغز، خوراک زبان و … ارائه می‌شود.
دیزی‌سرا
مکان ای است که به صورت خاص و حرفه‌ای به عرضه و توزیع نوعی خوراک سنتی ایرانی به نام دیزی(آبگوشت) میپردازد.. و معمولاً در ظروف ای سفالی و لعابدار طبخ آماده و سرو می‌شود که به دیزی سنگی معروف است آبگوشت(شوربا یا دیزی یا پیتی) یکی از غذاهای سنتی ایران است.
 
چایخانه
از مکان‌های است که عموماً به عرضه‌ای چای و دمنوش‌های ایرانی و گاه شرقی در غالبی خاص یا سنتی مانند استکان کمر باریک و رسوم خاص ارائه می‌دهد… امروزه با گسترش کافه و کافی شاپ‌ها این مکان‌ها از رونق افتاده اند
 
چلوکبابی
چلوکبابی محل طبخ و صرف انواع چلوکباب و خورش‌های ایرانی یا جگر و دل و قلوه گوسفندی است


کلمات کلیدی مرتبط:
اتوکد , طراحی , رستوران شماره پنج , , , , طراحی رستوران , ,تعریف رستوران , ,اتوکد طراحی رستوران شماره پنج , ,غذاخوری ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره چهار
دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره سه
دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره دو
دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره یک
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره یک
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره دو
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره چهار
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره سه
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره پنج
پروژه اتوکد طراحی و معماری تالار عروسی و تالار مراسم
دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره شش
دانلود بررسی اتوکد طراحی کافی شاپ شماره شش
پلان معماری اجرایی اتوکد رستوران با آشپزخانه و انبار و... بهمراه مبلمان
نقشه های معماری اجرایی اتوکد رستوران محلی بهمراه فایل سه بعدی
پلان معماری اجرایی اتوکد رستوران بهمراه مبلمان
نقشه های معماری اجرایی اتوکد رستوران و کافه تریا
نقشه های معماری اجرایی اتوکد رستوران مدرن
نقشه های معماری اجرایی اتوکد رستوران
نقشه های معماری اجرایی اتوکد طراحی کافی شاپ




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی اتوکد طراحی رستوران شماره پنج ,
:: بازدید از این مطلب : 47
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : یک شنبه 18 فروردين 1398
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');