دانلود بررسی فایل پاورپوینت سد درودزن


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
فهرست مطالب: دانلود بررسی فایل پاورپوینت سد درودزن

تاریخ ایجاد 19/02/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 4300 تومان     تعدادمشاهده  1  


فایل پاورپوینت سد درودزن
 
فایل پاورپوینت سد درودزن
بخشی از مطالب:
 
 
سد مخزنی درودزن در استان فارس در پنجاه کیلومتری شمال غرب مرودشت و بر روی رود کر ساخته شده‌ است. ساخت این سد در سال ۱۳۵۱ هجری خورشیدی به پایان رسید و آب آشامیدنی شهرهای شیراز و مرودشت و آب کشاورزی منطقه مرودشت و کامفیروز را پشتیبانی می‌کند.
سد مخزنی درودزن (نام پیشین: سد داریوش) در استان فارس در پنجاه کیلومتری شمال غرب مرودشت و بر روی رود کر ساخته شده‌است. ساخت این سد در سال ۱۳۵۱ هجری خورشیدی به پایان رسید و آب آشامیدنی شهرهای شیراز و مرودشت و آب کشاورزی منطقه مرودشت و کامفیروز را پشتیبانی می‌کند.
 
در حدود ۲۴۰۰ سال پیش نیاز به آب برای آبیاری مزارع این منطقه، هخامنشیان را وادار به ساخت سدی در حوالی روستای درودزن کرد. نگرش وسیع داریوش هخامنشی و به خدمت گرفتن مهندسی و همت ایرانیان باعث ساخت یکی از بدیع ترین سازه های آبی در این محل شد. این سد که با توجه به زمان ساخت یکی از شاهکارهای مهندسی جهان به شمار میرفته در بهترین نقطه از مسیر رود کر ساخته شده و آن زمان به نام “سد داریوش” شناخته می‌شده است.
 
تنها همین شاخصه کافی بود که در قرون بعد در همین مکان سد جدیدتری طراحی و ساخته شود و نهایتاً در دوران پهلوی با توجه به نیاز به سدی بزرگ ، بهترین محل ساخت در همین نقطه استراتژیک تشخیص داده شد و همین امر باعث شد که بقایای سد داریوش از این محل به محلی در ۳ کیلومتری آن انتقال یابد
 
سد جدید در سال ۱۳۵۱ خورشیدی به منظور تأمین آب آشامیدنی شهر شیراز و تأمین آب کشاورزی منطقه مرودشت و کامفیروز ساخته شده و جالب است بدانید که سد جدید نیز، عنوان قدیمی ترین سد خاکی ساخته شده در خاورمیانه را یدک می‌کشد. این سد در ابتدا با همان نام “داریوش” شناخته می‌شد ولی پس از انقلاب اسلامی نام آن به “درودزن” که نام روستایی در نزدیکی آن است تغییر یافت.
 
از طریق سد درودزن آب شرب شهر شیراز- مرودشت و تعدادی از روستاهای بین راه و موسسات بزرگ صنعتی نزدیک و آب صنعتی جهت مصارف صنایع پتروشیمی نیز تامین می‌شود.پس از اتمام سد در سال 1351 پروژه‌های مختلفی جهت احداث کانالها, زهکشها و شبکه‌های آبیاری در دست اجراء بوده است که می‌توان به زهکش در مناطق رامجرد, کربال, بیضا, دشت آهوچر و بازسازی بندهای امیر, موان, تیلکان و پوشش بتنی کانالهای اصلی, درجه 1, درجه 2, 3 و 4 زیر دست سد اشاره نمود.
در دریاچه این سد شبه جزیره ای ایجاد شده که مساحت آن 50 هکتار است که در زمان آبگیری سد به صورت جزیره ای کامل درمی آید و به وسیله پلی به خارج دریاچه مربوط میشود. آبزیان زیادی در دریاچه این سد زندگی می‌کنند.ماهیگیری در این دریاچه ممنوع است.


کلمات کلیدی مرتبط:
فایل ,پاورپوینت , سد ,درودزن , ,فایل پاورپوینت سد درودزن , , , ,سد مخزنی درودزن , استان فارس ,“سد داریوش” , سد شبه جزیره ای ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی پاورپوینت آماده سازی و تفکیک زمین
پاورپوینت بررسی پس سرمایش در بتن حجیم Post cooling
پاورپوینت بررسی تخریب بتن با کتراک و استامایت
پاورپوینت بررسی از فونداسیون تا پله در ساختمان های بتنی
پاورپوینت بررسی ‌تفاوت تراس و بالکن
دانلود بررسی پاورپوینت معرفی بولدوزر
دانلود بررسی پاورپوینت آشنایی با پانل های 3 بعدی
دانلود بررسی پاورپوینت آشنایی با بیل مکانیکی
دانلود بررسی پاورپوینت آسیب شناسی ساختمان
دانلود بررسی پاورپوینت آشنایی با ماشین فینیشر
دانلود بررسی پاورپوینت معرفی جرثقیل برجی
دانلود بررسی پاورپوینت آشنایی با تیر
دانلود بررسی پاورپوینت ترک ها در ساختمان
دانلود,بررسی پاورپوینت ماشین آلات ساختمانی و عمرانی,pptx
پاورپوینت بررسی مباحث اجرایی کنترل کیفی زیرسازی و روسازی راه
دانلود بررسی پاورپوینت نظارت و کنترل ساختمان
دانلود بررسی پاورپوینت مسکن سالم و ناسالم
دانلود بررسی فایل پاورپوینت آجر و انواع آن
دانلود بررسی پاورپوینت تئوری پایداری سازه ها




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی فایل پاورپوینت سد درودزن ,
:: بازدید از این مطلب : 18
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : پنج شنبه 19 ارديبهشت 1398
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');