دانلود بررسی پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود




تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان araaam.loxblog.com و آدرس araaam.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.







نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

فهرست مطالب: دانلود بررسی پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران

تاریخ ایجاد 24/02/1398 12:00:00 ق.ظ    تعدادبرگ:    قیمت: 4300 تومان     تعدادمشاهده  2  


پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران
 
پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران
بخشی از مطالب:
 
 
 
بافت های فرسوده و قدیمی، به مفهوم فرسودگی کالبدی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی، محصول تأثیر و تأثر متقابل فرآیندهای اجتماعی و فضای جغرافیایی می باشد. بدین سبب موضوع بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده شهری، همواره یکی از مسائلو چالش های شهرهای امروزی می باشد
طَرَشت از محلات قدیمی تهران واقع در شمال شرقی میدان آزادی بوده که از روستاهای قدیمی تهران به شمار می‌آید که بعضاً قدمت آن را تا زمان سلجوقیان دانسته‌اند.
 
از محلات جدید که در محدوده طرشت ساخته شده، می‌توان به محله‌های تهران ویلا، دریان نو، آریاشهر، شهرآرا، شهرک شهید فکوری اشاره کرد. از تکایای معروف این محله، تکیه طرشت است که موقوفات بسیاری دارد. طرشت دارای دو مسجد به نام‌های حضرت علی اصغر و امام حسن عسگری می‌باشد.
همچنین، به دلیل مجاورت این محله با دانشگاه صنعتی شریف، تعدادی از خوابگاه‌های دانشجویی و مراکز پژوهشی این دانشگاه و نیروگاه طرشت (سابقاً معروف به برق آلستوم) در این محله واقعند.
نام طرشت را به صورت درشت و دوریست نیز نوشته‌اند. طرشت از جای‌های خوش‌آب‌وهوای تهران بوده و یکی از راه‌های ری به طبرستان از این دهکده می‌گذشته.
از رویدادهای تاریخی طرشت مرگ ناگهانی طغرل بک سلجوقی، سردودمان سلجوقیان در راه بازگشت از آذربایجان در این آبادی بوده‌است.طرشت یکی از بزرگ‌ترین مجموعه توتستان‌های تهران را در خود جای می‌داده که اکنون مقدار بسیار کمی از آن باغ‌ها به جای مانده‌است. این روستا در همسایگی روستاهای کن و جی، واقع بوده است. راه اصلی طرشت از خیابان آذربایجان کنونی که هنوز به سه‌راه طرشت معروف است، می‌گذشته که این مسیر ارتباط اصلی آن را با محدوده تهران بر قرار می‌کرد.
محدوده عرفی این روستا از شمال به نقطه ایوبی یا بوستان پردیسان، از غرب تا رودخانه کن و از شرق تا رودخانه قلقلی (قرقرو) در محل خیابان حبیب‌الهی و از جنوب تا حوالی خیابان امام خمینی ادامه می‌یافته است.از جمله زمین‌های بایر طرشت در محدوده دکتر هوشیار توسط جوانمرد قصاب و در محدوده خیابان طوس توسط عبداله زمانی به قطعات کوچک تقسیم و واگذار گردید.
در طرشت در قدیم مدرسه آموزش اسلامی وجود داشته و مشایخ چندی از آن روستا برخاسته‌اند.آرامگاه شیخ عبدالله طرشتی (دوریستی) که از عالمان شیعه می‌باشد، نیز در این محله و در بوستان طرشت که در گذشته، گورستان روستا بوده، قرار دارد. نقل است که خواجه نظام‌الملک شافعی مذهب در دوره سلجوقیان برای شنیدن درس این عالم شیعی به طرشت می‌آمد.


کلمات کلیدی مرتبط:
پاورپوینت , بافت ,فرسوده ,طرشت ,تهران , ,پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران , ,آرامگاه شیخ عبدالله طرشتی (دوریستی) که از عالمان شیعه , بوستان طرشت ,
مقالات مرتبط در این دسته
دانلود بررسی اثرات مثبت جهانی شدن بر شهرهای ایران
دانلود بررسی پاورپوینت جایگاه آرامستان در شهرها
دانلود بررسی شهرنشینی و شهرگرایی در ایران
دانلود بررسی پاورپوینت اصول طراحی شهرهای معاصر
دانلود,پاورپوینت بررسی ساماندهی بافت های فرسوده شهری از منظر شهرسازی جدید,pptx
پاورپوینت بررسی و تحلیل فضای شهری پارک ساعی تهران
پاورپوینت بررسی کالبدی محیط بصري شهری
پاورپوینت بررسی طرح منظر شهری محله
پاورپوینت بررسی فضاهاي بي دفاع شهري
پاورپوینت بررسی تحلیل فضاهای شهری ، تحلیل طراحی شهری
پاورپوینت بررسی اهمیت هویت مکانی در طراحی شهری
پاورپوینت بررسی مديريت شهري در جهانUrban Management Information Center
پاورپوینت بررسی موفق ترين شيوه مديريت شهري -NBN
پاورپوینت بررسی بهسازي بافت هاي قديمي و فرسوده شهر يزد
پاورپوینت بررسی اصالت بخشی به بافتهای نوسازی شده
پاورپوینت بررسی بافتهاي فرسوده شهر كاشان
پاورپوینت بررسی بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده شهری با AHP
پاورپوینت بررسی رویکردهای نوسازی شهری
پاورپوینت بررسی رویکردهای جدید در بازآفرینی شهري




:: برچسب‌ها: دانلود بررسی پاورپوینت بافت فرسوده طرشت تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 16
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ن : aram
ت : سه شنبه 24 ارديبهشت 1398
مطالب مرتبط با این پست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','//www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-52170159-2', 'auto'); ga('send', 'pageview');